Barnmode · mode

För att det är shopping från Ralph Lauren

Det har blivit många turer till posten i dagarna, bl.a efter två efterlängtade paket från Ralph Lauren! Jag beställde ju genom ShopUSA och det skickades från Virginia i torsdags för dyka upp hos ombudet igår. Lite roligt att mannen som jobbade där tappade hakan när jag sa att Leon var en pojke. L var dessutom klädd i ”snickarbyxor” och biltröja, och då det inte är första gången vi varit dit så vet han också om att Leon heter ”Leon som i Lejon” 😉

Nu när jag tänker på det så är det inte första gången, vid ett tillfälle på bvc så kallade en dam honom för ”Leona” haha. Jag tar det som en komplimang, så söt som han är så är det inte konstigt 😉

Här ser ni min shopping till kidsen, den klänning som jag var så glad över att jag fått tag i fanns tydligen inte på lagret så sökandet fortsätter men jag är väldigt nöjd med min order. Nästa order blir till den stora rean efter sommaren. 

Så fint! Idag hämtade vi ut ytterligare ett USA paket, det får ni se mer av i veckan.

3 thoughts on “För att det är shopping från Ralph Lauren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s