Barnen ღ · Henry · mode

För att vi är vänner igen

Var lite sur på min kamera där ett tag men har lyckats få till några bra bilder så jag kanske hålla kvar i den ett tag till. Det är en Nikon D3000 med ”nytt” Sigma allround-objektiv. Passade på att fota en nyäten belåten kille som njuter av vädret här hemma. Vilken underbar vecka vi har haft i värmen!

Imorgon bär det av en snabbis till centrum då barnen ska få en ny bok, vi har läst ut Kapten Kalsong som vart en succé här hemma och har lovat att skaffa den andra boken imorgon. Lite nya blommor, och säkert ett och ett annat klädesplagg 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s