Barnen ღ · Barnmode · Henry · mode · Shopping ღ

För att det är nyshoppat och en påminnelse

Goddag! Vi var iväg till Toys r´us, fyndade leksaker för 50riksdaler per barn (älskar att de har så bra reor) Det roliga är att de valde dem helt själva så det vart en billig tur dit idag haha. M ville ha något set man gör sina egna klänningar med, Leon ville ha en ”plockpinne” och Henry fick en skottkärra i trä, den valde han i och för sig inte själv. Han skulle ha gungställningen…

Vi stannade på Hemtex för att kolla när lampan dyker upp i vit skärm, några veckor sa dem men sen är den vår! Shoppade några kassar inne i Jakobsberg Centrum (vad mycket vi har börjat hänga där helt plötsligt, riktiga periodare är vi minsann) och nu är vi hemma, blåser bubblor och njuter av resten av lördagen  ♥

Hatten kom i ett paket som vi hämtade ut idag från Exclusivekids.se, från det tidigare hyllade märket Mayoral. H fick även en piké som jag ska visa upp sedan, tusen tack! Glöm nu inte att delta i tävlingen om en valfri jacka här <-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s