Barnen ღ · Barnmode · mode

För att det är en summering

Hej bloggen! Tänk så fort tiden går när man har roligt, vi har haft sånt underbart väder att vi inte gjort annat än badat, solat och shoppat (det är ju trots allt svalare i centrum än vad det är ute). Leons skor föll isär så vi bytte till ett par nya på Skopunkten, jag gillar skopunkten. Det är aldrig något strul med reklamationer. Bara att lämna in och hämta ett par nya. Visst att barn sliter på skor men jag köper inte gärna nya varje månad. Sen får man väl vad man betalar för i och för sig.

Mercedes fick ett par nya skor från Din sko, nu är det tydligen leopard som gäller. Henry fick sig ett par tofflor, hur söta? Storlek 28 (!) lite stora som ni ser men bättre än de tofflor i storlek 40 som han gärna glider runt i annars.

Här hoppar barnen i varje morgon, så får man en skön stund på sig att vakna ordentligt.

Mercedes fick en så himla fin jumpsuit från Leopold & Livia ♥ med ett vitt band runt magen och underbara volanger, så här såg den ut på. Hon satt med mig och pekade ut den framför alla rosa klänningar, klart ongen ska ha den då 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s