mode

För att det är dagens mama

Hittade en så fin jumpsuit inne på Hennes & Mau, smått omöjligt att fota svarta plagg om ni frågar mig. Att jag sedan stod med mobilkameran i mörkret var kanske inte mitt smartaste drag 😉 Nåväl, 249 eller 299 tror jag att den kostade, öppen rygg baktill och funkar på mig som är 179cm. Det är svårare än man tror att hitta kläder som passar när man är lång, det mesta är 10cm för kort, överallt och sitter det bra så krymper det dem där centimeterna i tvätten.

Nu blir det Game of Thrones maraton i sängen, jag har -precis som Sally visste – fastnat totalt även om det tog 4 avsnitt innan jag verkligen var fast. 
Natti folks!

 

 

6 thoughts on “För att det är dagens mama

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s