Allmänt ღ · mode

För att det är min stund

Jag drar runt på min tidningshög, är inne på dag tre nu och har ännu bara hunnit läsa Elle och en halv Veckans nu. Jag älskar tidningar på så vis, jag kan flytta runt min hög, hinna tänka fina tankar om att jag ska kunna läsa lite men om jag nu inte hinner med mer än introt så är det ändå helt ok. Det är tanken på att jag SKA sitta själv och bläddra som är mysig.

Har ni hunnit se Mini Rodinis senaste kollektionssläpp hos Oiidesign? Som det ser ut nu så blir det nog inget köp, lägger mitt hopp till drop 2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s