Allmänt ღ · mode

För att det är dekorplast DIY

Jag älskar dekorplast, är det jättetöntigt tro? Efter husgarderoben som vi gjorde med dekorplast så blev jag fast och har velat hitta på nya saker. Jag prenumererar på Glossybox och har ett par sådana tomma boxar nu, perfekt till småsaker men kanske inte så roliga att ha framme så jag klädde in dem i dekorplast, den här gången i marmorprint. Pimpade även till en av Henrys nappboxar, helnöjd med resultatet! Dekorplast 45x200cm kostar 45kr på Bauhaus om jag inte minns fel, inte många kronor i vilket fall och gör stor skillnad.

Jag vart inspirerad när jag såg detta bord som var klätt i dekorplast, tidigare var det vitt men visst ser det äkta ut. Imorgon ger jag mig på barnens dockskåp!

Foto: Ikeabloggen

Jag vill passa på att tipsa er om en tävling som pågår här på FEMME, priset är 10.000kr på Babyproffsen, en barnvagn från Joolz och en bilbarnstol med ett vinstvärde av drygt 20.000kr! In och tävla nu, den avslutas först 15 augusti så än finns det tid!

3 thoughts on “För att det är dekorplast DIY

  1. Intressant! Håller på och ”piffar till” vår husvagn och detta med dekorplast är ju ett intressant alternativ även i ”den svängen”… Har läst om det förr men nu blev jag peppad igen! Tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s