Allmänt ღ · Barnen ღ · mode · Outfits ღ

För att det är vi här och nu

Hallå fredag! Barnen sover men barnprogrammen rullar ännu på tvn, det tar alltid ett tag innan jag inser att jag sitter själv och tittar haha. Jag passade precis på att gå igenom kameran som var… tom! Så håll tillgodo på mobilbilder, jag som skulle sluta med det… 😉

Lite update då, Henry vart tokigt glad över kartongen med godis som grannen kom förbi med. Godiset var inte lika intressant, kartonger däremot. Värda sin vikt i guld.

Lillfjun var på förskolan idag, inskolningsdag 3 är vi inne på nu. Fick lämnas en timme och det var ingen hit. Som han skrek stackarn. Jag tror dock att han kommer att älska detta om ett tag så vi får ge det lite tid. Bilden ovan är från gårdagen, i nya jeans från Nova star och tröja från Zara. 

Såhär fin var dagens förskolepojk. Byxor från Lundmyr of sweden, tröja från KappAhl Newbie, keps från Nova star och ryggsäcken från Elodie Details. 

En liten fröken satte sig framför spegeln med sitt nya smink som hon kom hem med igår, barn gör som vuxna gör och när jag fixade mitt hår så passade hon på haha. Min söta lilla tweenie.

Dagens outfit vart den här klänningen från Hennes&Mau, vet dock inte vad jag tycker om den riktigt men den duger gott att ha hemma om inte annat.

Ja nu har jag summerat det här så gott jag kan med min fredagströtta hjärna. Jag har varit duktig idag och beställt lite bilder, jag får aldrig ihop det men så såg jag att man kan framkalla bilder från instagram så det blev en poster och lite bilder, hoppas att det blir som jag föreställt mig. Den känslan när man kan bocka av saker på den evighetslånga att-göra listan, love it!

 

4 thoughts on “För att det är vi här och nu

  1. Men åh tack vad gullig du är! Jag plattar egentligen alldeles för mycket vilket gjort mitt hår slitet men kan få till ett inlägg framöver 🙂
   Kram

   Gilla

  1. Tack ❤ Jag tycker att mönstret får mig att se bredare ut, sitter kanske bara i huvudet men den kommer nog bli använd ändå 🙂
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s