Allmänt ღ · Barnen ღ

För att vi bakar

Apa gjord i sugarpaste/sockerpasta.

Fick för mig att baka, så då slängde jag ihop till en ”liten våningstårta”. Det blir kanon att ha imorgon till söndagsbrunchen. Med Henrys kalas i tankarna så blev det en aptårta, det ska nämligen vara djurtema på det hela. Måste tillägga att det här var mer som en testtårta, till den riktiga hoppas jag på att ha lite mer tålamod för detaljerna. Det börjar dra ihop sig nu, på tisdag fyller herrn år och på söndag är det kalas! Beställde härom dagen kalasprylarna från Jollyroom och har dekorationer klart i huvudet redan. Min lilla kille blir stor ♥

2 thoughts on “För att vi bakar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s