Allmänt ღ · Barnen ღ · Henry · Leon 100131 ღ · Mercedes

För att det är söndagslyx och måndagsångest

Har haft en härlig söndag, dock lite jobbigt när jag har i tankarna att det är måndag imorgon och lilleman ska lämnas på förskolan. Han blir helt förkrossad när man lämnar honom men jag tror att det bästa just nu är att fortsätta gå dit varje dag tills han vant sig. Helst av allt hade jag velat hålla honom hemma men då skall inskolningen göras om på nytt och H ska gå igenom samma sak om ett halvår eller så. Leon trivs som fisken i vattnet på förskolan och Mercedes gjorde också det när hon gick där så jag är övertygad om att H också kommer att älska det tids nog.

Vi startade dagen med den vanliga söndagsbrunchen, då vi dukar fram med allt vi hittar i skåpen. Bacon, frukter, ofta även godsaker som muffins – idag blev det både muffins och sockerkaka och den godaste marmeladen någonsin – sen orkar man knappt gå från bordet haha.

 

2 thoughts on “För att det är söndagslyx och måndagsångest

  1. Hur gick det pa förskolan för H den här veckan? Min A började också med inskolningen nu men jag har inte lämnat honom ensam där än. Han är så mammig och jag är så rädd att han kommer att lida men som du säger om dina äldre barn. Förskolan är ju jättekul för barn och jag tror också att det även blir värre om man avbryter och börjar om igen eftersom de då måste gå igenom allt igen. Men anyway … kanske får jag lite kraft och mod för det som väntar mig när jag lamnar A ensam första gången om du har positiva berättelser. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s