Inredning · Okategoriserade

För att det är extreme home makeover

När det är kaos i barnens docksskåp så spelar det ingen roll hur städat resten av rummet är, det måste vara ordning i skåpet också! Mercedes fick tidigare den briljanta idén att fästa klistermärken på väggarna, vi har sagt att de får klistra på deras sängar på insidan om de vill men ingen annanstans, är ju så himla svårt att få bort dem.
Så här såg det ut före:

Med lite vit färg, dekorplast och omslagspapper (till det vita i badrumsgolvet) så fick sig huset en liten makeover. Alldeles för pilligt för att göra med tre barn som medhjälpare egentligen men vi lyckades.

Ett tips är att skruva isär huset innan det börjas tapetsera om, mycket lättare! Det finns färdiga tapeter och mallar att skriva ut från Lundbys hemsida också – det ska vi nog testa till de övriga rummen. Har plockat bort en massa möbler, och all julinredning. Ja det behövs då inga fler möbler eller dockor på ett bra tag.

Tadaa!

2 thoughts on “För att det är extreme home makeover

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s