Barnen ღ · Barnmode · mode · Shopping ღ

För att det är nya print

Rolig post från Elodie details, den rosa mössan blir perfekt till Mercedes nya kattjacka – had to have it! Leon fick agera mössmodell och dessa hamnar i gemensamma lådan. Passade så fint på alla tre 😀

Det vart även en filt, nya printet som ni kan se här. Det komiska är ju att H vägrar filten, alltså den filttokiga ungen bara stirrar på den haha. Kan ha något med mönstret att göra, men samtidigt har han ju det liknande GGprintet på väskan, sittdyna och regnskydd så han är inte precis ovan. Jag ger mig inte däremot, detta kommer att bli nya favoritfilten 😉

3 thoughts on “För att det är nya print

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s