Barnen ღ · Henry

För att det ord från en soon-to-be gråhårig mama

Älskar Mercedes knasigheter i bakgrunden, det är verkligen så typiskt henne haha. Nu har jag sparat ett halvt utkast av morgondagens inlägg och kastar in handduken för kvällen, jag är sååå trött efter en dag med lilleman som inte alls varit på humör idag. Åh ljuva småbarnslivet 😉 Henry passade på att överösa mig med kramar och pussar innan han skulle sova så alla bus är glömda men hej vad trött jag är, kan verkligen inte minnas att M eller L varit så envisa som H är men sen har jag lätt att förtränga saker också…

2 thoughts on “För att det ord från en soon-to-be gråhårig mama

 1. hahaha ja snacka om att man förtränger… Klart det funnits sjukt jobbiga och utmanande perioder med alla kidsen. Här har jag ju ”bara” två, men mygod det kan vara nog så intensivt kan jag lova! Beundrar hur du får ihop småbarnslivet, alla event, företagande & bloggen, osv.. Tycker du verkar ha ett sjukt härligt liv… Som du skrev för en tid sen på Instagram – Be happy, it drives people crazy …eller nåt sånt. Det är samma med min träning, jag har tappat flertalet följare för de retar sig knasiga på att jag med alla skador & smärtor ändå ser till å få arslet ur i alla lägen och träna… Folk avskyr när man hittar sätt att få saker å funka… många iaf.. Sen finns det alltid de som kommer stå och heja på, inspireras, osv… Däremot gillar jag INTE när folk falskt marknadsför ett slags perfekt lyckligt liv utan några som helsta hinder & problem.. det gör att vi andra dödliga verkligen känner oss som smått misslyckade och oambitiösa som inte uppnår den nivån alls… Även om intellektet såklart förstår att det inte riktigt är så 😉 Ha nu en grymt skön söndagskväll & en bra vecka, kära du! (mygod, varför skrev jag en uppsats till dig? SORRY!! hahaha)

  Gilla

  1. Men hur gullig är inte du, superwoman! 🙂 Du har helt rätt i det du skriver, Mercedes och Leon har varit ”lätta” barn men Henry… aah det finns ingen mer envis än den ongen, det är därför jag aldrig har tid till att blogga längre hahah. Det är väldigt intensivt men jag behöver nog det tror jag.
   Önskar dock att jag hade din disciplin med träningen, det räckte med en träningsvärk from hell och så gav jag upp :/

   Tack för ”uppsatsen”, så fick man lite sällskap såhär på kvällskvisten ❤

   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s