Allmänt ღ · Event

För att det var en magisk show

 


Igår kväll var jag och min vän Paola på Tyrol på Gröna Lund och såg den fantastiska showen La Soirée! ” I La Soirée” samsas varietévärldens crème de la crème, där exceptionella artister och vågade nummer från hela världen blandas till en läcker cocktail av cabaret, ny burlesk, cirkus sideshow och modern variet”  – jag kunde inte ha sagt det bättre själv så jag kopierade rakt av, verkligen en magisk show som man bara måste se! På instagram la jag upp en kort video från igår som ni kan se här.
Vill ni se showen så kommer den att visas från 18 september till 4 oktober och bokas på Ticnet.
Jag sitter och går igenom bilderna från kalaset, bättre sent än aldrig 😉 Jag vet att några av er är nyfikna på hur det blev med dekorationen etc så det dyker upp ett inlägg!

One thought on “För att det var en magisk show

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s