Allmänt ღ · Barnen ღ

För att det var Henrys 2-års kalas

Det måste ligga någon slags förbannelse över mig när jag skriver att jag ska göra något nästföljande dag, i torsdags hade jag förberett detta inlägg med bilderna men sen försvann helgen i ett svep. Fredagen minns jag knappt och i lördags skulle vi på event med Netflix Streamteam på Skansen men hann inte iväg på morgonen… Leon blev medbjuden på ett kalas som Mercedes skulle till så barnen var helnöjda ändå och själv var jag iväg på trevlig tjejmiddag på kvällen – välbehövligt.

Lite bilder från Henrys 2års kalas då, vill inte lägga ut bilder på andras barn så ni får hålla tillgodo på dessa och en liten gäst som ville vara med här.

Först ut – min halvt misslyckade tårta, men tanken var god. Tårtan med för den delen. Apan gjorde jag dagen innan men slängde ihop tårtan och dekorationerna någon timme innan kalaset började. Det får bli en läxa till nästa gång 😉

Barnen fick goodiebags fyllda till bredden med varsin liten chipspåse, PlayDoh lera, rabatt från Ballongbud.se, en bil (trots allt en biltokig liten 2årings kalas), ballonger, godis och eh ”såna där tjutande saker som man blåser i”.

Macaroons går alltid hem hos barn, sockerchock!

Fantastiska kreationer från Therese på Ballongbud.se, Det här kommer vi spinna vidare på varje år känner jag -Gjorde sån skillnad i rummet! Kalasprodukterna från Jollyroom /Jabadabado. Finns även i rosa, tyckte att det var så himla sött!

Barnen som kom fick med sig en varsin ballongfigur hem, det vart riktigt uppskattat 🙂Cupcakes som inte heller blev som jag ville, kan man skylla allt på tidsbrist? Tyckte att jag var ute i god tid med bakandet men tidsoptimist som jag är så vart det lite bråttom mot slutet.

Honungsmelon och vattenmelon i glassbägare, en hit!

Ballongfigurerna hängde från taket, är det barnkalas så är det. 

Smoothiesarna från Ellas Kitchen gick åt, jag måste erkänna att jag gillar dessa. Har aldrig ens smakat innan men den gröna (äpple) smakade riktigt fräscht! Klämma ut några såna i ett glas och låtsas som att man gjort lite nyttig smoothie kanske?

6 thoughts on “För att det var Henrys 2-års kalas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s