Barnmode · Shopping ღ

För att det är omöjligt att gå ur tomhänt

Det är andra dagen i rad nu som jag lämnar Henry på förskolan utan att han varit ledsen, det värmer så otroligt. Han verkar ha det jätteroligt där, precis som jag förutspådde. Vi hade akutbrist på strumpor, förstår inte vart alla tog vägen så det blev en snabb tur till jakobsbergs centrum. Här nedan är lite av dagens skörd.

Det där med att bara hålla sig till strumpor gick inte så bra…

Hennes&Mau har leggings för 99kr, Mercedes sliter hål i sina kläder likt engångsplagg och avskyr jeans så dessa blir något mellanting. 99riksdaler, väldigt bra pris! Ett kompishalsband som hon ska få ge till hennes bf, hårmascara som jag lovat henne länge och några små ”shopkins”. Förstår inte själv vad det är men barnen skriker av lycka när dem ser reklamen på tv så vi testar 😉

Det är så svårt att hitta enfärgade utan mönster eller figurer på. Just nu har KappAhl 20% rabatt på hela köpet så jag kanske får gå tillbaka och köpa på mig fler. 80kr för 5 par är det annars som gäller.

Tunikan är även den från KappAhl, blir snyggt med leggingsen till. Jag kunde inte låta bli med de söta volangerna nedtil även om jag vart lite osäker på färgen.

Det blev även lite till pojkarna men där tycker jag inte alls att det är lika lätt att hitta roliga kläder, tänkte kika lite på Oii ikväll och se om jag hittar något fint. Nu ska jag rusa och hämta hem mina små!

5 thoughts on “För att det är omöjligt att gå ur tomhänt

 1. Har en liten fråga som inte framgår tydligt : Vad jobbar du med till vardags? Sysselsättning? Eftersom dina minsta går på förskola vad jag förstår ?

  Trevlig kväll! 🙂

  Gilla

 2. P.s Jag tror personligen att man ska lyssna till sitt hjärta.
  Måste man absolut inte lämna på förskolan så tycker jag man ska dra ut på det så länge det går ( alltså ha sina barn hemma så länge man kan om det går ekonomiskt).

  Jag kan inte förstå trenden idag att vissa lämnar sina små ( under 4 år) om de själva har en ledig dag. Barn under 3- 4 år mår absolut bäst av att vara med sina föräldrar 🙂

  Men kan man det inte på grund av sin ekonomiska situation ( vilket ska respekteras) så finns det inte alltid något val.

  Gilla

 3. Åh en butik jag har hittat med underbara pojkkläder är ”next” , den finns vad jag sett bara i kista centrum så kanske en bit för dig att åka?
  Jag har inga skruttisar ännu men har bestämt att får jag en pojke någon gång så blir det verkligen en butik att unna sig kläder i 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s