Barnen ღ · Inredning

För att det är elefanten Bob

Jag tror att jag bara visade denna i tankarna, eller möjligtvis på instagram? Ett stort mjukt gosedjurshuvud i form av en elefant från Brigbys. Love it! Henry klappar på elefanten varje kväll, kanske lite för att jag vill att han ska tycka om den lika mycket som jag gör. Sen har han inte mycket annat val när jag lyfter upp honom och säger ”elefaaaant” 😉 Jag skulle vilja ha giraffhuvudet också och så rita en lång hals på väggen, får se hur vi gör med det. Har tusen projekt i huvudet men vi tar en sak i taget. Var bland annat förbi Mio och skaffade ett nytt vardagsrumsbord i veckan, jag har inte vant mig riktigt än men till den soffan jag har i mina tankar så blir det perfekt.

One thought on “För att det är elefanten Bob

  1. hihi.. Jag avskyr när folk har djurhuvuden i sina hem, men just sånna här gosedjur typ som hänger på väggen har jag också kärat ner mig lite i.. Så nu har dottern ett rådjur och en enhörning på väggen i sitt rum.. å sonen en björn 🙂 Gulligt som tusan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s