Allmänt ღ · Chihuahuorna Greta & Charlie

För att det är första dagen på resten av mitt liv

Sitter med en tandblekning i munnen, såna där skenor i plast. Egentligen något som vore perfekt att börja göra på kvällarna för att förhindra småätandet men nu var det länge sen sist och alldeles för mycket kaffe (=gula tänder). Försökte ta en bild men det ser inte klokt ut så jag besparar er från den.  Slutresultatet är det som räknas och vill man vara fin så…

Apropå att vara fin så har jag nu börjat med powerwalks igen, kommer knappt i mina jeans och då är det bra illa sen är min rygg så svag att jag måste börja träna igen. Greta hängde lite motvilligt med och sover nu som en stock. Hon fyller snart 2år och fick lite tidiga födelsedagspresenter. En IDC sele från Julius K9 som tydligen ska vara superbra och så ett regntäcke från Hurtta – så sött!

Lite finare bilder än på tänderna haha, skriver mer om det sen 🙂

3 thoughts on “För att det är första dagen på resten av mitt liv

  1. Hej svejs
    Söt vovve. Min lilla hund ska oxå får regnkappa annars går hon nog inte ut!! Vilket medel använder du till tandblekning??

    Ha det gott
    Mvh L

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s