Barnmode · Mercedes · Outfits ღ

För att det är dagens outfit

Dagens skoltjej! Övertalade henne till att ha jeans idag, hon är en riktig ”leggingstjej” men det går hål i leggings hela tiden då hon klättrar mycket ute så det vore uppskattat om det gick att växla mellan lite tåligare byxor ibland också.

Topp och kofta från Ralph Lauren. Rosetten fick hon av hennes vän som varit i Turkiet.

Så kom lilleman och ville bli fotad han med, Mercedes passade på att dra borsten genom hans lockar så han såg inte klok ut vid lämningen imorse haha. Man kan inte borsta i lockar när det är torrt det blir heltokigt. Apropå hår så hade Mercy lekt i sanden igår och hade således sandkorn överallt, har tvättat hennes hår två gånger men ändå inte fått bort allt :/ Nackdelen med att ha så himla tjockt hår men vi försöker igen ikväll.


Nu ska jag fixa mig och blir snart upphämtad av mina gudföräldrar för lunch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s