Barnmode

För att det är dagens outfit

dsc_1272-2

Hur söt var hon inte i den här klänningen då?! Vi var iväg på kalas förra helgen och då hade hon också detta tillsammans med en grå hjärt-kofta och grå strumpbyxor. Åh ska kolla om jag fotade då, det var så himla gulligt. dsc_1289-1

Klänningen och hårbandet är från How to Kiss a frog, just detta köpt hos Brands for Kids men det finns ju lite överallt annars. Jag försöker undvika HtKaF, deras kollektion kommer ruinera mig haha men här kunde jag inte stå emot.dsc_1288-1dsc_1291-2

Gullunge! Hon har varit så e x t r e m t gnällig de senaste tre dagarna. Det är som att man måste distrahera henne från att vara missnöjd och skrikig. Så skönt att Isak äntligen har sin fyradagars ledighet.

Klänning HtKaF – Ekologisk Skallra – Kanin Maileg

2 thoughts on “För att det är dagens outfit

 1. Hjälp så söt! En sån där liten unge som man bara vill ta upp och få krama och bära runt på 🙂 Jobbigt med gnälliga perioder dock.. Hoppas det går över snart. Varken roligt för dom själva eller för den som ska ta hand om det 😉

  Gilla

  1. Men åh tack, ja hon är vår lilla krambjörn men nu är det nog tänder eller något på g :/ vi har nog varit rätt bortskämda med att hon brukar vara nöjd också 🙂
   Men som det sägs, det går över ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s