Uncategorized

För att det är 1a december 


Igår kväll pyntade vi klart granen och satte dit rätt ljus, ett varmare än det vi hade innan. Perfekt! Ska fota med kameran imorgon så får ni se 🙂 saknas en julstjärna och matta men det hinner vi med. Vi älskar iallafall årets julkalender, tycker att det är så mysigt att kolla med barnen.

Rio är klädd i Newbie idag, hårbandet kommer från eBay och kostade inte många kronor. Ångrar att jag inte shoppade lite där nu inför jul, nu hinner ju inget komma i tid längre. Hade varit perfekt med håraccesoarer till flickorna.

Igår hängde vi på öppna förskolan och sen kom Henrys bästis över med mamma och bebis så alla hade en kompis var haha. Idag är jag såå trött så har städat följt av en långdusch och inväntar nu mannen som ska köpa med sig sushi på vägen hem. Känner att det här inlägget blir rätt osammanhängande när inte huvudet hänger med, en kopp kaffe kanske gör att det klarnar till 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s