Allmänt ღ · Barnen ღ

För att det är lucia

dsc_1621-1
Den här lilla damen fick gå upp extra tidigt idag, klockan 6.45 var det nämligen dags för luciafirande på Henrys förskola. Ett under att vi faktiskt kom dit i tid men mycket är ju tack vare min kära sambo som får väcka mig tio gånger om haha.

dsc_1636dsc_1637-1

Den här klänningen från Ralph Lauren köpte vi innan hon ens var född, tänkt att hon skulle ha denna jul men den är några storlekar för stor, buhu. Vart hur som helst en supermysig start på dagen. Mercedes och Leon går inte i något luciatåg i skolan, de ska istället titta på när de större barnen sjunger så man får passa på att njuta medan de är på förskolan med andra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s