Allmänt ღ

För att det är julklappstips

DSC_1430 (3).jpg

Jag fick testa en powerbank från Iphonebutiken.se vilket är supersmidigt då jag har en tendens att glömma att ladda hemma. När jag väl laddar så drar jag ofta bort mobilen långt innan den är fulladdad och jag sitter jämt med 5% haha. Det är den perfekta julklappen till syskon eller till julklappspelen 🙂 Bonus att det går att ladda två mobiler samtidigt och då räcker det till att ladda båda 100%.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s