Allmänt ღ

För att vi testar julklappar

dsc_1578

Polis, brandman och lastbilschauffören- Henry ser ni här. Han är en riktig allt-i-allo och han har en så livlig fantasi. Granen i bakgrunden ska få grenarna fixade och kommer bli så fin när den är klar, jag hängde kulorna innan eftersom att det var roligare haha.

dsc_1582

Apropå saker som är roliga så stod det ett paket och väntade utanför dörren, Henry fick testa en gång innan vi slog in den och det kommer bli en hit. Leon har önskat sig ett trash attack spel så han kommer bli jätteglad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s