Allmänt ღ

För att det är på gång

DSC_1606 (1).jpg

Rio sover, Henry är mitt uppe i julkalendern och jag sitter i soffan med en kopp kaffe. Rätt skönt. Det är ovanligt lugnt för att vara dagarna före julafton men paketen ligger under granen och det enda som ska ordnas nu i dagarna är att städa och förbereda maten. Känner ett lugn i kroppen som jag inte haft på ett tag, det har varit så virrigt under december men nu ser jag bara fram emot de här veckorna.

Imorgon ska vi till Trosa för att fira lilljul med familjen på Isaks sida och på julafton så kommer min bror, hans familj och min mamma hit så det ska bli så kul att bara hänga en hel dag, äta gott och ha en massa spralliga barn runt omkring.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s