Allmänt ღ

För att det är nyårsprepp

dsc_1816

Snart är det nytt år, vi firar hos vänner och har bestämt att det ska kläs upp till tårna – I all fall vi tjejer som aldrig annars får dra på oss de där extravaganta klänningarna. Att jag sedan hittade en på Nellys rea för 150pix kändes rätt bra faktiskt. Skaldjursplatå, massa kids ❤ vänner och mannen i mitt liv. Kan inte bli bättre! dsc_1754-1

Parfymen fick jag som ”push gift” när Rio föddes och är min absoluta favorit. dsc_1672

Sen blir det mina nya favvofransar från Ardell, det var mycket lättare än jag trodde att få på dessa och sist satt de i flera dagar.

img_5563

Ignorera pussmunnen haha men ni ser fransarna, blev verkligen supernöjd!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s