Allmänt ღ

För att det är livet med barn 

 Blir så glad när jag ser att ni kikar in så ofta trots att jag inte får till ett inlägg varje dag. Vi har verkligen haft fullt upp i dagarna, Leon fyllde år igår – en dag han längtat till så länge ❤ och vi har också försökt få till grunden för spabadet som ska på plats idag vilket inneburit en hel del jobb. Ikväll kommer förhoppningsvis en lyftkran (?) som ska hjälpa oss att få badet på plats. På det så ska det hinnas med att handla, städa och helst också lite ”egentid”. På bilden ser ni vårt senaste lilla projekt från Memorini. Rio ska göra fot och handavtryck och slutresultatet kommer i ett inlägg för sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s