Allmänt ღ

För att det är ett minne för livet

dsc_2291

Vi fick hem dessa avtryck från Memorini som gör avtryck (smycken och glasavgjutningar) och efter många om och men så fick vi till två avtryck på Rios ena hand och fot. Vi gjorde om fotavtrycken ett par gånger då hon kämpade vilt för att få tag i leran och stoppa i mun haha.  dsc_2310dsc_2329-1

Sen ner med leran i boxarna och i det färdigfrankerade kuvertet så stack vi iväg och postade. Rätt smidigt ändå, nu är vi såå spända på slutresultatet. Jag fick också en kod att dela med mig av ”matilda20” ger 10% rabatt på din order to.m söndag 5/2. dsc_2348dsc_2350dsc_2335

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s