Allmänt ღ

För att vi planerar

dsc_2288

Den här lilla tjejen sitter i bilen minst en timme om dagen haha, bara att spänna fast med bältet och så är hon nöjd 🙂 Den här veckan gick verkligen i ett, från att inte ha haft en enda dag planerad så har vi fyllt varje dag med besök av familj och vänner, imorse stod dessutom Henrys bästa kompis utanför dörren och så fick han åka med dem till förskolan. Sån lyx! M följde med oss hem sen också och lyckan var total 🙂

dsc_2295

Isak hämtade ut ”lite” paket på vägen hem, inget stort sa jag haha och så var det tre stora kartonger och en påse. Den rosa Cooee-vasen på bordet, missvisande färg men den är i en superfin rosa, en till Gloria i lite mindre storlek som syns på tvbänken (den ska till köket), Mini Rodini till Rio och ett stort paket från Mollitoys – recension på det kommer.

dsc_2297-2

Jag har börjat läsa Therese Lindgrens bok också, rekommenderar verkligen!

dsc_2315

Och så Isaks alla<3-dag present. Det var så svårt att hitta något till honom, det var ju nyss jul och snart fyller han år men den här apan vet jag att han gillar och så tänkte jag att den ska få hålla i något fint brev, en god middag på det och ett bad på kvällen, där har vi receptet på en lyckad dag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s