Allmänt ღ

För att det inte blev som planerat

dsc_2419

Den här veckan blev ju inte direkt som planerad. Rio blev magsjuk och så vaknade jag av att hon kräktes rätt i ansiktet på mig. Varför våra ansikten var så nära varandra vet jag inte, händer ju aldrig annars men det var min lott i livet. Vet inte vad som var värst, det eller att både jag, Henry och Leon sen blev magsjuka kort därefter. Blä. Vi som hade planerat alla hjärtans dag in i minsta detalj haha. Men vi har lyxat till det med riktig god mat sen så allt är glömt nu 🙂 Man kan behöva vara lite sjuk för att uppskatta det goda i livet ibland.

dsc_2426

Isak hade bland annat ordnat med matchande handdukar med våra namn ingraverat, hur charmigt?! Ser framför mig hur vi sitter på altanen i sommar i morgonrockar och dricker kaffe till soluppgången haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s