Allmänt ღ

För att vi kompromissar

dsc_2549

Ljuset här uppe alltså </3 supermysigt när vi ska se på film och kan dimra ner spotlightsen i taket men helt värdelöst när man ska fota. Nåväl, har fastnat för starbucks minilattes. Perfekt för småbarnsföräldrar som allt som oftast ändå dricker kaffet kallt. Eller det kanske bara är jag som sveper koppen i ett vid första bästa tillfälle.
dsc_2558

Sitter och memorerar en önskelista från Mio, ljusstakarna nere tv var superfina och så är jag lite sugen på den klong-inspirerade vasen. Tycker att denna såg finare ut på bild men får se hur de är irl. Imorgon blir det garanterat en tripp till Mio! Isak tänkte dra med mig på hockey på söndag (inte vidare sportintresserad tjej här) så det är ge och ta som gäller 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s