Allmänt ღ

För att det är mammalivet 

Godmorgon! Vi hade inga planer för gårdagen så när Henrys bästa vän kom förbi med lekkompis även för Rio så var dagen räddad. Alldeles lagom att sitta ute på altanen i solen, dricka kaffe och titta på barn som lekte. 

Idag kommer mina gudföräldrar över och jag har lite småsaker som jag måste ta tag i, som att lyckas föra över bilderna i mobil och dator till hårddisken. Tydligen lättare sagt än gjort (ett år senare och jag har inte kommit någonstans). 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s