Allmänt ღ

För att det ska matcha

fullsizeoutput_136

Äntligen har jag funnit frid när det kommer till apparna i mobilen, färgkodat är tydligen min grej ❤ Jag måste få till en fin bild på alla barnen att ha som bakgrund men att ens få dem att ha ok outfits just nu är snudd på omöjligt. De väljer randigt med mönstrat och så något skrikigt favoritplagg på det (+foppatofflor) och är helnöjda, då har man liksom inte hjärta att be dem byta kläder, å andra sidan så gör det ont i själen när de missmatchar så 🙂

 

One thought on “För att det ska matcha

  1. A ja nie widziaÅ‚em i nie żaÅ‚ujÄ™ wcale. To, że ktoÅ› tego nie widziaÅ‚ nie znaczy, że ma sobie nóż w brzuch od razu wbijać. Rozumiem – to wysokie mniemanie o sobie itd., te wspaniaÅ‚e podniety – ale proponujÄ™ trochÄ™ dya3unss&#82t0;

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s