Allmänt ღ

För att vi har fått storleverans

DSC_0883

Efter en långhelg så var det nu Isaks tur att gå tillbaka till jobbet och själv fick man ett stort lass med utemöbler levererat klockan 8 imorse. Är så glad att vi avbeställde det vi bokat från Bauhaus, detta blev precis så som vi hade tänkt från början. På bilden är det inte ”fixat” alls och vi har redan hunnit möblera om några gånger så slutresultatet kommer! DSC_0886DSC_0887

Nu har vi äntligen beställt plank som ska upp  mot grannen också, blir galen på att de kikar igenom staketet hela tiden så tillslut hängde vi lakan provisoriskt emellan men ändå har flera gäster och även grannar påpekat att de vi har bredvid oss är otroligt nyfikna. En sak om de var trevliga men dessa två pensionärer är bara obehagliga 😦

I bakgrunden har vi också toklyckliga barn som fick leka med kartongerna, att det kan vara så kul ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s