Allmänt ღ

För att det är klänningar med snurr

Söndagen spenderades i trosa hos Isaks mamma och hennes man och nu är det visst tisdag, hänger inte med alls! Jag fotade en del så försöker lägga upp bilder imorgon 🙂 Dagarna har verkligen gått i ett men vi har fått massor gjort och samtidigt hunnit med att göra absolut ingenting. Bara ligga och lata oss i solen med barnen.

Hur fina var inte tjejerna i deras nya klänningar? Jag fick lite mer ordning i huvudet när jag matchade kidsen så måste se till att göra detsamma med pojkarna haha, att jag aldrig tänkt på det innan 🙂 Missa inte tävlingen som Po.p håller i där 5 personer vinner 1000kr var, mer info under min senaste bild på instagram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s