Allmänt ღ

För att vi testar Natural Cycles

DSC_1043

I ett samarbete med Natural Cycles så ska jag nu testa deras app. Det är världens första -och enda- certifierade preventivmedelsapp och jag vet många som använt just denna för att bli gravida – här är det däremot för att undvika graviditet 😉

DSC_1029

Jag är nog inte ensam om att efter en del testande ändå vilja undvika hormoner och p-piller så det här ska bli spännande, vore grymt om det faktiskt fungerade för oss.  DSC_1030Älskade btw den snygga förpackningen, den var väldigt genomtänkt och kändes riktigt lyxig.

DSC_1049 2

Med appen registrerar du dig och fyller i lite uppgifter -ålder, vikt, etc. Inget krångligt- och sen går du in varje morgon, klickar på rätt dag och skriver in morgonens temp. Termometern tar man under tungan och den visar med två decimaler för att vara så exakt som möjligt. Röda dagar är dagar man ska akta sig för dvs använda skydd och gröna dagar är det all clear så att säga 🙂

Kommer uppdatera lite mer om det här framöver och funderar ni över något så fråga på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s