Allmänt ღ

För att vi tar hjälp


Ni glömmer väl inte att ni kan följa oss på Instagram @Matildamilano

Isak har snart avverkat 12 arbetsdagar i sträck och Rio har en ny tand på gång så det är mycket vardagssysslor och bebisbärande här hemma. Isak kom hem lite tidigare idag pg.a mitt meltdown haha, R har varit som ett plåster på mig i flera dagar – jag har inte kunnat ta ett steg utan henne på mig eller dragandes i benen – samtidigt som man vill ha ett cleant hem, glada barn, glad hund, hitta någon egentid och sen sno ihop goda middagar. Det blev för mycket helt enkelt så nu har vi faktiskt bokat hemstädning 1 gång i veckan. Alltså som jag ser fram emot det, det är ett evighetsjobb med att torka fingeravtryck på väggar och fönster, plocka leksaker, dammsuga efter barn som springer ut och in hela tiden och tvätta vita soffor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s