Allmänt ღ

För att det är vardagen som mammaledig

Idag fick jag tid att återuppta denna bok. Köpte på mig en hel hög med böcker inför sommaren då jag älskar att läsa, men har sällan tid och nu vart jag väl lite väl optimistisk.  När Rio somnar om dagarna nu så ska jag verkligen försöka ta mig tiden, inte bara yra runt och plocka i hemmet.

Så mycket som den här tjejen får en att skratta, det är verkligen lyckan i livet med barn. Henry med hans kloka frågor, Leon och sättet jag kan se mig själv som liten i honom och så Mercedes som börjar bli stor och drömmer om en egen you tube kanal. Fantastiskt fina barn jag har haft turen att få ❤

Vi hade tid till bvc idag och var så säkra på att det var i Bålsta men tydligen var det kungsängen så där satt vi kl 8.30 på fel plats… Det var helt omöjligt att få kontakt innan via telefon och på smset stod det kallhäll – men kallhäll visste vi var stängt – så vi chansade buhu. Nåväl, jag fick hämta ut senaste beställningen med tjocktröja fyndat på rean och ett fint zebrafat att ha smycken på så vår tripp dit var väl inte helt onödigt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s