Allmänt ღ

För att vi älskar sommaren

Lilla hjärtat, det blir ju mest bilder på Rio här på bloggen men imorgon hade jag tänkt försöka få med mina stora hjärtan på bild också. Så lätt kommer de inte undan 😉 Idag har vi gjort allt och ingenting, städat lite (vi gör det till en lek så det är faktiskt rätt kul), ätit tjockpannkaka med glass till lunch på barnens begäran, byggt lego och bara varit. Imorgon hinner jag nog gå igenom lite bilder från Gotland också, vi hade det så himla mysigt och varken jag eller Isak ville egentligen hem. Sen så saknade vi barnen och Stella så att komma hem var ju inte fy skam det heller.

Hon varvar nu krypa med att gå, man ser hur ögonen lyser upp innan hon bestämmer sig för att ta några steg ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s