Allmänt ღ

För att vi tar hjälp


Ni glömmer väl inte att ni kan följa oss på Instagram @Matildamilano

Isak har snart avverkat 12 arbetsdagar i sträck och Rio har en ny tand på gång så det är mycket vardagssysslor och bebisbärande här hemma. Isak kom hem lite tidigare idag pg.a mitt meltdown haha, R har varit som ett plåster på mig i flera dagar – jag har inte kunnat ta ett steg utan henne på mig eller dragandes i benen – samtidigt som man vill ha ett cleant hem, glada barn, glad hund, hitta någon egentid och sen sno ihop goda middagar. Det blev för mycket helt enkelt så nu har vi faktiskt bokat hemstädning 1 gång i veckan. Alltså som jag ser fram emot det, det är ett evighetsjobb med att torka fingeravtryck på väggar och fönster, plocka leksaker, dammsuga efter barn som springer ut och in hela tiden och tvätta vita soffor.

Allmänt ღ

För att det är underbara baby 


Snart är det dags för underBARA BABY, 24-25 februari 2017, på Waterfront mitt i Stockholm. underBARA BABY är en lite mindre, mer intim mässa med gravida och de minsta besökarna i fokus. Biljetterna har precis släppts. Ska du dit?

Jag har fått äran att lotta ut två biljetter så in på insta @matildamilano för att tävla, reglerna är enkla som alltid!

För mer info och biljetter kika in länkarna nedan:

https://billetto.se/events/underbara-baby-fredag

Insta: @underbarabarn17

https://www.facebook.com/underbara/

Allmänt ღ · mode

För att det är 3 foto-appar du inte klarar dig utan

Jag har bara tagit för givet att majoriteten som läser min blogg också har koll på instagram, följer ni mig inte redan så hittar ni mig under @matildamilano.  Det är så smidigt att uppdatera direkt på ig och till bloggen vill jag gärna ha bilder fotade med kameran. MEN nu är det ju så att iPhone 5s kamera inte går av för hackor den, jag är nöjd! Använder bl.a en grym app som kostar 15kr om jag inte minns fel, Camera +! den rekommenderar jag verkligen. Du kan ljusa upp bilder, skärpa, filter ja allt möjligt.

Tre oumbärliga appar för snabb redigering och fix av bilder på mobilen:
*Camera+
*A Beautiful Mess
*BokehCamFX

Tror att samtliga kostar en slant men det är inte många kronor och helt klart värt det.

Två bilder tagna med iPhone 5s, före och efter redigering via appen Camera +.

Allmänt ღ

Välkommen!

Välkomna till min nya blogg här på Femme.se!

Kul att ni hittat in hit, jag heter Matilda och jag började blogga redan 2008 om mitt liv som mamma då jag som 17 år gammal fick min första dotter. Jag hittade snabbt min passion – barnkläder och foto så på det spåret är det! Ständigt i utveckling och älskar att inspirera och inspireras. Vi har förärats med tre fina barn, tre barn på fyra år rättare sagt och i bloggen kommer ni kunna följa vår vardag med allt vad det innebär, en hel del shopping, outfits, barnmode och tips både till vuxna och barn.

Ni hittar mig även på instagram under @matildamilano och har ni några funderingar så är det bara att fråga på.

Kram på er!

Allmänt ღ · Tävlingar ღ

– Tävla och vinn en bärsele från Ergobaby!

Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till Lina Björnemalm [ @Linaapinaa86  

Mejla mig med dina kontaktuppgifter så kommer en Ergobaby Chai Mandala på posten!


Håll i hatten! Nu ska ni få vara med och tävla om den alldeles nylanserade bärselen Chai Mandala från Ergobaby Design värde 1295kr! Ergobaby Chai Mandala är tillverkad i Öko Tex bomull med mjukt satinfoder till huvan och en stilfull mandala-brodyr med en symbolisk form som representerar universum och balans. Desstuom vrålsnygg om ni frågar mig 😉

Bärandet är en stor del av småbarnsåren iallfall i vår familj och jag älskar det enkla med ergobaby – med bara två knäppningar så är vi -good to go! Så har ni inte provat denna än, ta chansen nu!

 

 Lite härliga bilder på olika selar:

      
                                                                  Trend. Design. Ergonomi. 

      

OM ERGOBABY:

Ergobaby är bärselen som förändrat allt! På 10 år har Ergobaby gått från dansk idé till den största ergonomiska bärselen i världen. Ergobaby har även förändrat sättet som vi bär våra barn. Med Ergobaby kan du bära ditt barn på magen, ryggen och på höften, alltid i en ergonomisk grodposition. Ergobaby är lika bekväm för dig som för ditt barn, eftersom Ergobaby fördelar barnets vikt jämnt över dina höfter och axlar så att du kan njuta av att vara nära ditt barn och samtidigt ha händerna fria. Fungerar från nyfödd till 20 kg.

 

 

      

       

                     Jag tävlar om en bärsele från Ergobaby hos Matilda. Tävla här du också!

För att tävla gör du så här: 

– Gilla Ergobaby på facebook 

 

-Skriv en kommentar där du svarar på frågan ”I vilka tre positioner kan du bära ditt barn i en Ergobaby bärsele”? (Svaret hittar du här)

 

Alternativa extralotter:

 

– Har du blogg eller facebook? Kopiera bilden & tävlingstexten, publicera detta och se till så att alla länkar fungerar.

 

– Har du instagram? Dela då denna bild (alt ta tävlingsbilden på min ig under MatildaMilano). Tagga #ergobaby #tävling @matildamilano. 

 

[tävlingen pågår parallellt på instagram så att alla får en chans att delta)

 

Tävlingen avslutas den 29:e november kl 22.00 

 

Stort tack till Ergobaby och LYCKA TILL NU!

Allmänt ღ

– Tävla och vinn ett superkit från Elodie Details

      

      

 

Ni som följer Elodie Details på facebook tappade antagligen liksom jag hakan av förtjusning när dessa bilder dök upp. Petit Royal Blue är en fantastiskt fin kollektion i den perfekta blå tonen och ha-begäret har nog aldrig varit så här stort. Hela kollektionen, underbara La Baroque och en massa annat finner ni på hemsidan. Det fantastiska nu är att ni har chans att kamma hem ett superkit med den fina åkpåsen, mössa och vantar till ett värde av 1568kr! 

 

Bor ni i stockholm eller har vägarna förbi så missa inte att besöka Elodie Details Showroom på Sibyllegatan 23, det är som en enda stor godisbutik och du kommer inte vilja gå därifrån 😉 

 

 

      

 

 Jag tävlar om ett set med åkpåse, mössa och vantar från Elodie Details hos Matilda. Tävla här du också!

För att tävla gör du så här: 

 

-Skriv en kommentar att du är med och och tävlar och till vem du vill ha detta fina set till. Kanske har du ett barn som du vill vinna detta åt, en systerdotter eller en liten på G?

 

Alternativa extralotter:

 

– Har du blogg eller facebook? Kopiera bilden & tävlingstexten, publicera detta och se till så att alla länkar fungerar.

 

– Har du instagram? Dela då denna bild (alt ta tävlingsbilden på min ig under MatildaMilano). Följ @elodiedetails och tagga #tävling @matildamilano

 

[tävlingen pågår parallellt på instagram så att alla får en chans att delta)

 

Tävlingen avslutas den 29:e september kl 22.00 

 

Tack till http://www.elodiedetails.se för sponsringen och LYCKA TILL NU!

Allmänt ღ

– Tävling i samarbete med Brands For Kids

En av mina absoluta favoritbutiker på nätet är Brands for Kids, men det visste ni redan 😉 En stor eloge för supersnabb service, grymt utbud och det där lilla extra i form av fint inslagna paket. Vad säger ni om att shoppa lite Tutto Piccolo (nu massa fint på rean!), Paul Frank, Elodie Details eller varför inte ett par UGGs från second hand kategorin? 🙂 Det finns något för a l l a! Nu har ni chans att vinna ett presentkort på 500kr och som alltid så är det lekande lätt att delta!

 

 

 Jag tävlar om ett presentkort på 500kr hos Brandsforkids.se hos Matilda. Tävla här du också!

För att tävla gör du så här: 

 

-Skriv en kommentar att du är med och och tävlar och till vem som presentkortet kommer att hamna hos. Kanske har du en liten som ska börja förskolan? Något till dig själv, en systerdotter eller en liten på G?

 

Alternativa extralotter:

 

– Har du blogg? Kopiera bilden & tävlingstexten till din blogg, se till så att alla länkar fungerar.

 

– Har du instagram? Dela då denna bild (alt ta tävlingsbilden på min ig under MatildaMilano) och tagga @brandsforkids samt @matildamilano

 

[tävlingen pågår parallellt på instagram så att alla får en chans att delta)

 

Tävlingen avslutas den 29:e augusti kl 22.00 

  

 

 Tack till http://www.brandsforkids.se för sponsringen och LYCKA TILL NU!

 Psst! Ni vet väl att ni även hittar Brandsforkids på Facebook